Кебап по ловешки

Дата: 01.05.2004
Източник: Бон Апети
Кебап по ловешки
 
Необходими продукти:
500 г телешки шол
2 с. л. брашно
1 ч. л. сол
200 г шунка
200 г печурки
3 червени чушки
1 в. ч. червено вино
1/2 с. л. червен пипер
3 глави лук
олио за пържене
 

Начин на приготвяне:
1
Кебап по ловешкиДъното на тенджера се покрива с олио и след като се сгорещи, в него се задушава наситненият лук.
2
Кебап по ловешки 2Прибавят се червеният пипер, предварително разтвореното в червеното вино доматено пюре и нарязаното на кубчета месо. Налива се 1 к. ч. вода и ястието се задушава под капак на тих огън около 1 час.
3
Кебап по ловешки 3Чушките и гъбите се нарязват на филии, а шунката - на кубчета. Всичко се слага в тенжерата с месото, посолява се и се задушава още 30 минути. Накрая се добавя разтвореното в малко вода брашно, вари се 5 минути и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


183 ДУШИ ОНЛАЙН
Силвия коментира рецептата Пилешко с паста на фурна
Силвия се регистрира в сайта.
Eli Petrova се регистрира в сайта.
Elena Bejan се регистрира в сайта.
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта