Кефал в сладко-кисел сос

Дата: 07.02.2002
Източник: Бон Апети
Кефал в сладко-кисел сос
 
Необходими продукти:
4 кефала
1 с. л. кетчуп
3 с. л. захар
3 с. л. винен оцет
1/2 буркан домати
праз
1/2 ч. л. джинджифил
2 скилидки чесън
1 ч. ч. олио
3 с. л. нишесте
1/2 ч. ч. вода
 

Начин на приготвяне:
1
Кефал в сладко-кисел сосКефалът се почиства и от външната страна се правят няколко разреза.
2
Кефал в сладко-кисел сос 2Поръсва се с нишестето и се пържи, след което се изважда от тигана.
3
Кефал в сладко-кисел сос 3Чесънът и нарязаният на лентички праз се пържат в олио.
4
Кефал в сладко-кисел сос 4Прибавят се доматите и подправките, пържи се 2 минути. След като сосът се сгъсти, се полива върху рибата.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


391 ДУШИ ОНЛАЙН
Ради Стоева се регистрира в сайта.
Irina Krasteva се регистрира в сайта.
Mihail Dobrev се регистрира в сайта.
Маргарита Проданова се регистрира в сайта.
Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта