Копривена кайгана

Дата: 15.04.2008
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
300 коприва
олио за пържене
черен пипер и сол на вкус
с. л. брашно
1 стрък пресен чесън
1 стрък зелен лук
3-4 стръка копър
1/2 връзка магданоз
100-150 г сирене
3 яйца
червен пипер за поръсване
 

Начин на приготвяне:
1
Копривена кайганаКопривата се почиства и се попарва, след което се нарязва наситно.
2
Копривена кайгана 2Яйцата се разбиват и се смесват с наситнените магданоз, копър, лук и чесън.
3
Копривена кайгана 3Добавят се копривата и сиренето.
4
Копривена кайгана 4Овкусява се с черен пипер и сол и се слага брашното.
5
Копривена кайгана 5Получената смес се изсипва на порции като малки палачинки в нагорещеното олио и се пържи от двете страни до златисто.
6
Копривена кайгана 6Поднасят се поръсени с червен пипер.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


331 ДУШИ ОНЛАЙН
Деси коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
Jah Nikolov коментира рецептата Баклава с орехи
Jah Nikolov коментира рецептата Шаран на фурна
Bistra Nikolova се регистрира в сайта.
Radka Chervenkova се регистрира в сайта.
Amada коментира рецептата Супа от тиква и моркови
Anny Grigorova коментира рецептата Тракийски сарми
Anny Grigorova се регистрира в сайта.
Amada коментира рецептата Сладки с тиква и стафиди
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта