Кръмбъл с праскови

Дата: 29.07.2016
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
4 праскови
50 г захар
2 с. л. ром
за трохите:
100 г овесени ядки
100 г кафява захар
80 г брашно
50 г краве масло (на стайна температура)
1 яйце
1/2 ч. л. канела
1/8 ч. л. индийско орехче
 

Начин на приготвяне:
1
Кръмбъл с прасковиПрасковите се почистват, обелват се, нарязват се на кубчета и се подреждат в съд за печене. Поръсват се със захарта и се заливат с рома.
2
Кръмбъл с праскови 2Брашното се смесва със захарта и овесените ядки. Добавя се маслото и се разбива в блендер.
3
Кръмбъл с праскови 3Сместа се ароматизира с канелата и индийското орехче. Чуква се яйцето и отново се разбива.
4
Кръмбъл с праскови 4Прасковите се покриват с тестените трохи.
5
Кръмбъл с праскови 5Десертът се пече 30 минути в загрята на 180 градуса фурна, с вентилатор.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

12.08.2016
Уникален! И за малки и големи!
1.
Изпрати
лично съобщение

02.08.2016
Интереден и вкусен сладкиш :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


150 ДУШИ ОНЛАЙН
Eli Petrova се регистрира в сайта.
Elena Bejan се регистрира в сайта.
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта