Кьопоолу по индийски

Дата: 21.08.2015
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
4 патладжана
1 глава червен лук
30 г пресен джинджифил
1 скилидка чесън
1 ч. л. кимион
2 домата
2 люти чушки
1/2 връзка магданоз
4 с. л. зехтин
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Кьопоолу по индийскиПатладжаните се пекат на скара до готовност, след което се слагат в купа и се покриват с фолио, за да се задушат.
2
Кьопоолу по индийски 2Обелват се и се нарязват наедро.
3
Кьопоолу по индийски 3Доматите се нарязват на дебели шайби и се изпичат на скарата.
4
Кьопоолу по индийски 4Обелват се и се режат на кубчета.
5
Кьопоолу по индийски 5Лютите чушки също се запичат и се наситняват.
6
Кьопоолу по индийски 6Чесънът и джинджифилът се смачкват на паста в хаванче.
7
Кьопоолу по индийски 7Червеният лук и магданозът се накълцват. Смесват се лукът, доматите, пастата от джинджифил и чесън, кимионът, магданозът и патладжаните.

8
Кьопоолу по индийски 8Посолява се, налива се зехтинът, прибавя се нарязаната люта чушка и се разбърква добре.
9
Кьопоолу по индийски 9Добре е, преди поднасяне, дипът да се охлади. По желание може да се сервира върху препечени филийки хляб.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


245 ДУШИ ОНЛАЙН
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
Марияна Павлова се регистрира в сайта.
Цветалина се регистрира в сайта.
Силвия коментира рецептата Пилешко с паста на фурна
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта