Лодчици от салата "Айсберг" с пюре от авокадо

Дата: 05.04.2005
Източник: Бон Апети
Лодчици от салата
 
Необходими продукти:
1 малка салата "Айсберг"
1 авокадо
1 скилидка чесън
3-4 стръка магданоз
4-5 листенца пресен босилек (1/2 ч. л. сух)
1-2 с. л. лимонов сок
1/4 ч. л. естрагон
1/4 ч. л. сол
зехтин
 

Начин на приготвяне:
1
Лодчици от салата Основата на салатата "Айсберг" се изрязва, листата се отделят, измиват се и се оставят да се изцедят. Авокадото се разрязва на четири, костилката се изважда, плодът се обелва и се поставя в кухненски робот.
2
Лодчици от салата Добавят се наситненият чесън, подправките, лимоновият сок. Посолява се. След като се смели, се налива зехтинът.
3
Лодчици от салата Сервира се, като във всяко листо от салатата „Айсберг“ с лъжица се поставя пюре от авокадо.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


230 ДУШИ ОНЛАЙН
Диляна Борисова се регистрира в сайта.
melly коментира рецептата Индийска грис халва с ябълки
Елена Стоянова се регистрира в сайта.
Радина Великова се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта