Люти чушлета на скара

Дата: 03.05.2014
Източник: гергана
ТИТЛА: Експериментатор
Люти чушлета на скара
 
Необходими продукти:
15 люти чушки
5 скилидки чесън
зехтин
сол
оцет
 

Начин на приготвяне:
1
Лютите чушки се измиват и се срязват през върха, за да не се спукат при печенето.
2
Пекат се върху предварително загрята и намазана с олио скара, докато омекнат или по желание може да се запекат и по-дълго време.
3
Чесънът се нарязва наситно.
4
След като чушките са готови, ги овкусявате с чесъна, зехтин, сол и оцет на вкус.
Подобни рецепти:
Коментари (4)
4.
Изпрати
лично съобщение

29.09.2015
Любими, особено за зимния сезон!
3.
Изпрати
лично съобщение

03.07.2014
Много вкусни!Благодаря за рецептата!
2.
Изпрати
лично съобщение

09.05.2014
Аз имам своя версия. Пресните чушки съвсем леко ги запичам на котлон/пуквам ги/ без да ги печа. Нарязвам на ситно връзка магданоз и копър, няколко скилидки чесън смесвам всичко, заливам с винен оцет, сол и зехтин , обърквам след 15-20 мин. готови за консумация - вкусни хрупкави и ароматни. Нарекъл съм ги \"Пукани чушки\".
1.
Изпрати
лично съобщение

09.05.2014
чушлетата са много вкусни и идеална добавка всяко ястие
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


321 ДУШИ ОНЛАЙН
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
Силвия Руменова Станчева се регистрира в сайта.
Оля Нешкова се регистрира в сайта.
Яна коментира рецептата Тарт с гъби и спанак
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта