Маджунена каша

Дата: 25.09.2007
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
200 г маджун (петмез)
5-6 с. л. брашно
5-6 с. л. олио
 

Начин на приготвяне:
1
Маджунена кашаМаджунът се разтваря в 1 л топла вода.
2
Маджунена каша 2Брашното се запържва в олиото до златисто, като се разбърква.
3
Маджунена каша 3След като брашнената смес се охлади, в нея се налива маджуненият разтвор.
4
Маджунена каша 4Кашата се връща на огъня и се бърка, докато сместа започне да се отделя от стените на съда.
5
Маджунена каша 5Десертът се сипва в подходяща чиния и повърхността му се оформя с помощта на нож. Сервира се охладен.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
Jolly сготви Меденки
Светлозар се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта