Маринован свински дроб

Дата: 13.03.2014
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 кг свински дроб
1 глава чесън
1 зелена чушка
2 ч. л. червен пипер
1/4 връзка магданоз
1 ч. л. кимион
200 мл червен винен оцет
50 мл зехтин
1/2 ч. л. риган
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Маринован свински дробДробът се реже натънко и се слага в купа.
2
Маринован свински дроб 2Чесънът се бели и се смила в блендер с чушката, магданоза, оцета, зехтина, кимиона, червения пипер, ригана, сол и черен пипер.
3
Маринован свински дроб 3Дробът се залива с получената смес и се оставя да се маринова за 4-5 часа.
4
Маринован свински дроб 4След това се пържи от всяка страна, в тиган с незалепващо покритие, без мазнина. Налива се марината и се готви още 2-3 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

30.12.2014
Добре се получи.
1.
Изпрати
лично съобщение

16.03.2014
Дроба е невероятно вкусен! Препоръчвам го на всички, а на Вас - благодаря.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Nikolina Emilova Stamenkova се регистрира в сайта.
Дарена Йовкова се регистрира в сайта.
Kristina Mihaylova коментира рецептата Паста с пиле и моцарела
Петя Попова коментира рецептата Захарен пирог
Петя Попова се регистрира в сайта.
Милка коментира рецептата Киноа със зеленчуци
Милка се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта