Меденки

Дата: 01.12.2015
ТИТЛА: Хоби готвач
Меденки
 
Необходими продукти:
2 яйца
200 г брашно
2 ч. л. канела
4 с. л. мед
2 с. л. олио
 

Начин на приготвяне:
1
В купа се разбиват яйцата, медът и брашното, до получаване на каша.
2
Добавят се канелата и олиото, и сместа се бърка до хомогенизиране.
3
От сместа, с лъжица, върху хартия за печене се оформят малки кръгчета, с диаметър от около 5 см.
4
Меденките се пекат около 7-8 минути в предварително загрята на 190 градуса фурна, докато покафенеят.



Съвет:
Меденките могат да се сервират със сладолед или да се гарнират с шоколадов топинг.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


504 ДУШИ ОНЛАЙН
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
Valentina Moneva се регистрира в сайта.
Bedriya Arif се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта