Телешки шол със суджук
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
21.12.2013 Много вкусно и пикантно ... облизахме си пръстите :) Най- ми допадна тази рецепта, заради това, че се прави много бързо, а е омагьосващо вкусна!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...