Пълнена пъстърва с гъби

Дата: 18.02.2010
Източник: Бон Апети
Пълнена пъстърва с гъби
 
Необходими продукти:
4 пъстърви
2 глави лук
50 г краве масло
1 в. ч. бяло вино
250 г пресни гъби
1 шепа орехови ядки
3 стръка копър
1 кубче зеленчуков бульон
масло за намазване
 

Начин на приготвяне:
1
Рибите се почистват от вътрешностите и се измиват.

2
Лукът се нарязва на кръгчета, запържва се за минута в маслото, след което се залива с виното и се задушава. Когато течността се изпари, се слагат нарязаните на ивички гъби и се запържват за 3 минути на силен огън. След това се прибавят счуканите орехови ядки, нарязаният надребно копър и натрошеното кубче бульон и се разбърква.

3
Пъстървите се пълнят с готовата смес, увиват се плътно в намаслено алуминиево фолио и се пекат на скара по 10 минути от всяка страна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


153 ДУШИ ОНЛАЙН
Eli Petrova се регистрира в сайта.
Elena Bejan се регистрира в сайта.
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта