Пълнени картофи с царевица

Дата: 24.07.2009
Източник: Бон Апети
Пълнени картофи с царевица
 
Необходими продукти:
150-200 г червен фасул от консерва
1-2 щипки риган
1 ч. л. сос "Уорчестър"
1 с. л. доматено пюре
1 глава лук
2 скилидки чесън
2 печени червени чушки
8 картофа
100 г царевица от консерва
кашкавал
 

Начин на приготвяне:
1
Пълнени картофи с царевицаКартофите се обелват и се сваряват в подсолена вода. Лукът и чесънът се нарязват надребно, чушките - на кубчета.
2
Пълнени картофи с царевица 2Лукът и чесънът се запържват за няколко минути, след това се прибавят доматеното пюре, фасулът, царевицата и нарязаните чушки. Подправя се със сол, сос "Уорчестър" и риган и хубаво се разбърква.
3
Пълнени картофи с царевица 3Сварените картофи се охлаждат със студена вода, разрязват се на две и половинките внимателно се издълбават. Подреждат се в тава, пълнят се с плънката и се затварят с парче кашкавал. Пекат се във фурна на 160-180 градуса до готовност.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
Кремена коментира рецептата „Вита“ торта
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта