Паниран спанак

Дата: 23.05.2012
Източник: Бон Апети
Паниран спанак
 
Необходими продукти:
1 връзка пресен спанак
2 яйца
2–3 с. л. кисело мляко
2 с. л. брашно
100 г краве масло
2 с. л. олио
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Паниран спанак
Листата на спанака се измиват и се подсушават. От яйцата, киселото мляко и брашното се прави рядка смес. Овкусява се със сол и черен пипер и се разбърква.

 


2
Паниран спанак 2
В тиган се загряват маслото и олиото. Листата спанак се потапят в рядката смес и се пържат до златисто.

 


3
Паниран спанак 3
После се изваждат върху хартия, за да се отцедят.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
Jolly сготви Меденки
Светлозар се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта