Панирана черноморска пъстърва

Дата: 31.07.2007
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
300 г черноморска пъстърва
2 белтъка
брашно за овалване
зехтин за пържене
черен пипер и сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Панирана черноморска пъстърваРибата се филетира. Белтъците се разбиват на сняг и се подправят със сол и черен пипер.
2
Панирана черноморска пъстърва 2Рибните филета се потопяват в разбитите белтъци, след което хубаво се овалват в брашно.
3
Панирана черноморска пъстърва 3Пържат се от двете страни в предварително загретия зехтин.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


198 ДУШИ ОНЛАЙН
Яница Василева се регистрира в сайта.
Златка Техова се регистрира в сайта.
Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта