Пъстра гарнитура

Дата: 24.09.2013
Източник: Еми
ТИТЛА: Хоби готвач
Пъстра гарнитура
 
Необходими продукти:
1 червена чушка
1 връзка зелен лук
400 г червен боб от консерва
400 г нахут от консерва
1 ч. ч. варена царевица
6 с. л. рапично олио
1 щипка черен пипер
1 щипка сол
1/2 лимон
 

Начин на приготвяне:
1
Чушката се нарязва на квадратчета и се запържва зе 5 минути в рапичното олио. Добавя се нарязаният зелен лук и се разбърква. Добавя се измитият и отцеден боб и отново се разбърква. Прибавя се измитият и отцеден нахут и пак се разбърква. Накрая се слага и царевицата. Дръпва се от котлона и се подправя със сол и черен пипер. По желание може да се овкуси и с пресен лимонов сок.
Подобни рецепти:
Коментари (5)
5.
Изпрати
лично съобщение

09.03.2014
много вкусно и подхожда за гарнитура на много неща
4.
Изпрати
лично съобщение

20.12.2013
много вкусна
3.
Изпрати
лично съобщение

12.10.2013
Често си го приготвяме в къщи
2.
Изпрати
лично съобщение

24.09.2013
Надявам се да пробвате и да останете доволни!
1.
Изпрати
лично съобщение

18.12.2013
Оххх, че пъстро и весело! :))))
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
Кремена коментира рецептата „Вита“ торта
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта