Печен нахут

Дата: 23.03.2016
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
2 консерви нахут (по 400 г)
30 мл олио от гроздови семки
1 с. л. къри на прах
1 ч. л. кимион
1/4 щипка кайенски пипер
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Печен нахутНахутът се отцежда.
2
Печен нахут 2Подправя се с кърито, кимиона, кайенския пипер, сол и черен пипер на вкус.
3
Печен нахут 3Полива се с олиото и се разбърква добре. Пече се около 30 минути в загрята на 190 градуса фурна, с вентилатор.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Златка Техова се регистрира в сайта.
Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта