Печено свинско каре с коричка от горчица,сусам и маково семе

Дата: 11.10.2015
Източник: Михаела
ТИТЛА: Експериментатор
Печено свинско каре с коричка от горчица,сусам и маково семе
 
Необходими продукти:
800 г свинско каре без кост (цяло парче)
дижонска горчица
бял сусам
маково семе или филирани бадеми
сол и черен пипер на вкус
краве масло за пържене
олио за пържене
 

Начин на приготвяне:
1
В тиган се загряват маслото и олиото и в тях се запържва месото от всички страни, до получаването на златист цвят.
2
След това месото се изважда, овкусява се със сол и черен пипер на вкус. Горната страна се намазва добре с горчицата и хубаво се притиска в смес от сусам и маково семе.
3
Слага се в тавичка намазана с олио и се пече в предварително загрята на 200 градуса фурна около 30 минути.
4
Съвет: По желание може да поръсите месото с филирани бадеми и кашкавал, вместо със сусам и маково семе.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


163 ДУШИ ОНЛАЙН
Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
Кремена коментира рецептата „Вита“ торта
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта