Пиле с кисело мляко и топено сирене

Дата: 27.05.2010
Източник: eli.vd
ТИТЛА: Чирак
Пиле с кисело мляко и топено сирене
 
Необходими продукти:
1 пиле (4 пилешки бутчета)
2 кофички кисело мляко
1 кутия топено сирене (на триъгълничета)
1 кубче пилешки бульон
черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Пилето се нарязва на порционни парчета и се подрежда в йенска тенджера.
2
Киселото мляко, 1 ч. ч. топла вода и разтвореният в нея пилешки бульон се разбиват в купа с топеното сирене и черен пипер. С получената смес се залива пилешкото месо.
3
Затваря се с капакът на йенската тенджера и се пече във фурна 30-40 минути.
4
Месото се сервира, залято с получения сос и се поръсва с магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


115 ДУШИ ОНЛАЙН
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
Jolly сготви Меденки
Светлозар се регистрира в сайта.
Ради Стоева се регистрира в сайта.
Irina Krasteva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта