Пиле с ориз

Дата: 12.10.2016
ТИТЛА: Чирак
Пиле с ориз
 
Необходими продукти:
2 пилешки бутчета
2 пилешки крилца
1 морков
1 чушка
1 глава лук
100 мл доматен сок
300 г ориз
250 г гъби (от буркан)
1 кубче пилешки бульон
магданоз
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Запържете лука, моркова, чушката и гъбите в тиган, заедно с доматения сос.
2
Добавете ориза и прехвърлете сместа в тава.
3
Налейте 3 ч. ч. вода и сложете месото.
4
Гответе 1 час в предварително загрята на 180 градуса фурна.
5
Накрая поръсете готовото ястие с наситнен магданоз.



Съвет:
Овкусете пилешкото месо предварително.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Elena Bejan се регистрира в сайта.
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта