Пилешки шишчета с барбекю сос

Източник: Бон Апети
Дата: 15.06.2005

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
гърдите от 2 пилета
1 глава кромид лук
100 г масло
80 г кромид лук
1 стрък пресен чесън
1 ч. ч. кетчуп
1 1/2 с. л. горчица
1 с. л. сос „Уорчестър“
1 щипка захар
1 щипка сол
сокът от 1/2 лимон


Начин на приготвяне:
1
Пилешки шишчета с барбекю сос
Наситнените чесън и лук се запържват за 5 минути в предварително загрятото масло. Изливат се лимоновият сок, горчицата и кетчупът. Разбърква се.
2
Пилешки шишчета с барбекю сос 2
След това се подправя със сос „Уорчестър“. Посолява се и се поръсва със захар. Къкри на тих огън 5 минути, като се разбърква.
3
Пилешки шишчета с барбекю сос 3
Пилешките гърди се обезкостяват, нарязват се на кубчета и се нанизват на шишове, като се редуват с парченца лук. Пекат се върху сгорещен грил тиган от всички страни, като изпечените части се намазват с барбекю сос.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: