Бисквитени скалички
Лора и Стоян
16. |
Изпрати
лично съобщение |
09.11.2020 Много добре се получиха!Вместо амонячна ,използвах обикновена сода и издълбах леко прасковките, като добавих трохите към плънката.
|
15. |
Изпрати
лично съобщение |
01.06.2017 Пека сладките,но не знам защо се усеща амонячната сода,и то много? Другия път ще ги направя с бакпулвер.
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
21.12.2015 Много са ти хубави сладките Яна,поздравления!
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
21.12.2015 добра рецепта!
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
13.03.2015 Аз приготвих тези прасковки уникално лесни и вкусни.Единственото е че много цапат боичките,
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...