Пресни картофи с патешка мас на фурна

Дата: 30.04.2013
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
2 кг дребни пресни картофи
2 връзки леворда (див чесън)
2 връзки пресен лук
150 г патешка мас
кората от 2 лимона
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Пресни картофи с патешка мас на фурна
Картофите се измиват и се слагат в тава, като ако има по-големи, се разрязват надве. Овкусяват се със сол и черен пипер, върху тях се поставя патешката мас. Пекат се в загрята фурна на 180 градуса фурна, с вентилатор, за 1 час и 20 минути, като от време на време се разбъркват.

 


2
Пресни картофи с патешка мас на фурна 2
Левордата и лукът се измиват и нарязват наситно, слагат се в голяма купа. Към тях се прибавя настръганата лимонова кора.

 


3
Пресни картофи с патешка мас на фурна 3
Прибавят се картофите, разбърква се и се сервира.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


108 ДУШИ ОНЛАЙН
Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
Кремена коментира рецептата „Вита“ торта
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта