Рамстек с лук и гъби

Гост: Стефан Китанов
Източник: Бон Апети
Дата: 06.03.2004
Рамстек с лук и гъби
 
Необходими продукти:
700–800 г свински карета
150–200 г печурки
5–6 глави лук
2–3 скилидки чесън
2 в. ч. червено вино
1 малко парче джинджифил
1 с. л. горчица
4 с. л. соев сос
брашно за овалване
мазнина за пържене
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Рамстек с лук и гъби
Месото се начуква и се слага в тавичка. В купа се смесват чесънът, джинджифилът, соевият сос, виното и лимоновият сок. Разбъркват се добре, с получената марината се залива месото. Престоява минимум 30 минути.
2
Рамстек с лук и гъби 2
След това месото се овалва в нишестето, пържи се от двете страни в силно сгорещена мазнина и се изважда върху салфетки, за да се отцеди.
3
Рамстек с лук и гъби 3
В същото олио се пържат едро нарязаният лук и нарязаните на филии гъби.
4
Рамстек с лук и гъби 4
Месото се разпределя в порционни чинии и върху всяко се слага от гъбите и лука.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: