Рулца от свинско филе и аспержи с плънка от пушена шунка

Дата: 17.03.2010
Източник: Бон Апети
Рулца от свинско филе и аспержи с плънка от пушена шунка
 
Необходими продукти:
800 г свинско филе (или пържоли от свински шол)
400 г аспержи
400 г пушена шунка
2 яйца
70 мл сметана
150 г лук
3 с. л. галета
1/2 ч. л. индийско орехче
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Свинското се оформя като шницели, начуква леко и се овкусява със сол и черен пипер. Аспержите се почистват и бланшират в подсолена вода.
2
Пушената шунка и лукът се нарязват и пасират. Към сместа се прибавят яйцата, сметаната и галетата. Сместа се овкусява със сол, пипер и индийското орехче. Разбърква се добре.
3
Върху шницелите се разстила слой от плънката, слагат се три бланширани аспержи и отново слой от плънката. Завиват се рула, който се стягат с канап.
4
Рулата се подреждат в тава, сипва се един пръст вода и се покриват с фолио. Пекат се около 30 минути на 190 градуса, като последните 5 минути се запичат открити.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
Кремена коментира рецептата „Вита“ торта
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта