Салата от зеле, моркови и балсамико

Дата: 13.04.2010
Източник: Бон Апети
Салата от зеле, моркови и балсамико
 
Необходими продукти:
400 г зеле
200 г моркови
1/2 връзка магданоз
3 с. л. зехтин
1 с. л. балсамов оцет
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Зелето се реже на четири. Кочанът се отстранява, а останалата част се нарязва в купа на тънки лентички.
2
Морковите се почистват, настъргват се и се добавят към зелето. Посолява се и леко се намачква, за да се овкуси по-добре.
3
Добавя се накълцаният магданоз и се овкусява с оцета и зехтина.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

01.10.2016
Класика. Лесна за приготвяне
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Златка Техова се регистрира в сайта.
Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта