Шоко фондю по швейцарски

Дата: 26.01.2007
Източник: Бон Апети
Шоко фондю по швейцарски
 
Необходими продукти:
400 г натурален шоколад
5-6 с. л. кондензирано мляко
2 с. л. сладко от френско грозде
2 с. л. коняк
1 с. л. филирани бадеми
1 ч. л. настъргана портокалова кора
 

Начин на приготвяне:
1
Шоко фондю по швейцарскиШоколадът се начупва в съда за фондю.
2
Шоко фондю по швейцарски 2Налива се кондензираното мляко.
3
Шоко фондю по швейцарски 3Загрява се на тих огън и се бърка, докато шоколадът се разтопи.
4
Шоко фондю по швейцарски 4След това се прибавя сладкото от френско грозде...
5
Шоко фондю по швейцарски 5Сипват се филираните бадеми...
6
Шоко фондю по швейцарски 6Налива се конякът...
7
Шоко фондю по швейцарски 7Накрая се добавя настърганата портокалова кора и продължава да се бърка на слаб огън.
8
Шоко фондю по швейцарски 8Фондюто може да се поднесе с хлебни хапки или с обелени и нарязни на парчета плодове (ябълки, банани).
9
Шоко фондю по швейцарски 9Консумира се, като парче хляб или плод се набожда на вилица и се потапя във фондюто.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта