Сос “Чимичури”

Дата: 29.08.2011
Източник: Бон Апети
Сос “Чимичури”
 
Необходими продукти:
2 връзки магданоз
1 връзка пресен лук
1 голяма глава чесън
180 мл зехтин
90 мл оцет
1 с. л. сухо чили
2 ч. л. сол
1 ч. л. сух риган
1 ч. ч. хладка вода
 

Начин на приготвяне:
1
Сос “Чимичури”
Магданозът, лукът и чесънът се почистват и заедно с останалите продукти за соса, без водата, се слагат в блендер и се смилат.


2
Сос “Чимичури” 2
Накрая се добавя водата и отново се разбива за кратко.


3
Сос “Чимичури” 3
Сосът се поднася към препечени филийки, меса, емпанади и др.

 


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
Valentina Moneva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта