Спаначени рулца

Дата: 09.05.2001
Източник: Бон Апети
Спаначени рулца
 
Необходими продукти:
600 г спанак
200 г сирене
50 г краве масло
6 фини точени кори за баница
2 с. л. магданоз
100 г кашкавал
 

Начин на приготвяне:
1
Спаначени рулцаСпанакът се бланшира за 3 минути в кипяща подсолена вода. След това се изважда, охлажда се и се отцежда добре.
2
Спаначени рулца 2Отцеденият спанак се нарязва и се размесва с настърганото сирене.
3
Спаначени рулца 3Корите се подреждат по 3 броя една върху друга и се намазват с разтопено масло. Поставя се от плънката. Оформя се руло и се прехвърля в намаслена тава. Оформя се и второ руло.
4
Спаначени рулца 4Рулата се поръсват със сусамено семе и се пекат в предварително загрята до температура 180 градуса фурна 20 минути (докато се зачервят).
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Zornitsa Dikova коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Natasha Tasheva се регистрира в сайта.
Verdjity Ivelinova се регистрира в сайта.
Росица коментира рецептата Постни мекици
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта