Супа от пачи крак с естрагон и сметана

Дата: 30.07.2005
Източник: Бон Апети
Супа от пачи крак с естрагон и сметана
 
Необходими продукти:
200-250 г гъби пачи крак
1 щипка естрагон
1 с. л. брашно
1 с. л. горчица
2 с. л. заквасена сметана
1 зелена чушка
1 глава лук
3 скилидки чесън
50 г масло
черен пипер и сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Супа от пачи крак с естрагон и сметанаГъбите се нарязват наситно, поставят се в предварително загрятото масло и се пържат 5-6 минути. Лукът, чушката и чесънът се изпичат на скара.
2
Супа от пачи крак с естрагон и сметана 2Изпечените зеленчуци се обелват и се нарязват наситно. Добавят се към запържените гъби. Пържат се 1-2 минути. Щом течността се изпари, се поръсва брашното и се разбърква.
3
Супа от пачи крак с естрагон и сметана 3Наливат се 1,2 – 1,5 литра гореща вода. Супата ври 15-20 минути, след това се посолява, поръсва се с черен пипер и естрагон и се разбърква.
4
Супа от пачи крак с естрагон и сметана 4Сметаната се разбива с горчицата, като се наливат няколко черпака от бульона. Супата се оттегля от котлона, разбърква се със застройката и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Nikolina Emilova Stamenkova се регистрира в сайта.
Дарена Йовкова се регистрира в сайта.
Kristina Mihaylova коментира рецептата Паста с пиле и моцарела
Петя Попова коментира рецептата Захарен пирог
Петя Попова се регистрира в сайта.
Милка коментира рецептата Киноа със зеленчуци
Милка се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта