Супа с кисело зеле и бира

Ароматна, засищаща и богата
Източник: Бон Апети
Дата: 14.01.2015

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
600 г кисело зеле
400 г пушени свински гърди
500 мл светла бира
1,2 л пилешки бульон
1 стрък праз
1 картоф
1 ч. л. майоран
1 клонка мащерка
50 г краве масло
100 г сирене „Чедър“
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Супа с кисело зеле и бира
Празът се наситнява и се запържва в маслото, заедно с мащерката и майорана.
2
Супа с кисело зеле и бира 2
Прибавят се месото, наситненото кисело зеле и нарязаният на кубчета картоф.
3
Супа с кисело зеле и бира 3
Наливат се бульонът и бирата, и супата се оставя на котлона около 2 часа.
4
Супа с кисело зеле и бира 4
След това месото се изважда, нарязва се на малки кубчета и се връща в тенджерата.
5
Супа с кисело зеле и бира 5
Слага се настърганото сирене „Чедър“ и се оставя на котлона, докато сиренето се разтопи. Ако има нужда се подправя със сол и черен пипер.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: