Супа с кисело зеле и бира

Дата: 14.01.2015
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
600 г кисело зеле
400 г пушени свински гърди
500 мл светла бира
1,2 л пилешки бульон
1 стрък праз
1 картоф
1 ч. л. майоран
1 клонка мащерка
50 г краве масло
100 г сирене „Чедър“
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Супа с кисело зеле и бираПразът се наситнява и се запържва в маслото, заедно с мащерката и майорана.
2
Супа с кисело зеле и бира 2Прибавят се месото, наситненото кисело зеле и нарязаният на кубчета картоф.
3
Супа с кисело зеле и бира 3Наливат се бульонът и бирата, и супата се оставя на котлона около 2 часа.
4
Супа с кисело зеле и бира 4След това месото се изважда, нарязва се на малки кубчета и се връща в тенджерата.
5
Супа с кисело зеле и бира 5Слага се настърганото сирене „Чедър“ и се оставя на котлона, докато сиренето се разтопи. Ако има нужда се подправя със сол и черен пипер.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


295 ДУШИ ОНЛАЙН
Деси коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
Jah Nikolov коментира рецептата Баклава с орехи
Jah Nikolov коментира рецептата Шаран на фурна
Bistra Nikolova се регистрира в сайта.
Radka Chervenkova се регистрира в сайта.
Amada коментира рецептата Супа от тиква и моркови
Anny Grigorova коментира рецептата Тракийски сарми
Anny Grigorova се регистрира в сайта.
Amada коментира рецептата Сладки с тиква и стафиди
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта