Миди с вино и чесън
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
12.01.2018 Понякога добавям към картофите и задушен лук и скилидка две чесън.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
12.01.2017 Изглежда и ухае дяволски вкусно. Как е на вкус, все още не съм на ясно. Това, както се вижда от снимката е гледка от тавата. Месото за сега е от долу. Надявам се да е станало. Благодаря за страхотната рецепта!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...