Свински гърди патрондаш

Дата: 11.03.2005
Източник: Бон Апети
Свински гърди патрондаш
 
Необходими продукти:
1 кг свински гърди
сокът от 1 лимон
сокът от 1 портокал
3-4 с. л. морска сол
2 пакетчета черен пипер на зърна
кората от 1 лимон
кората от 1 портокал
3-4 клонки прясна мащерка
4-5 люти чушки
7-8 с. л. мед
 

Начин на приготвяне:
1
Свински гърди патрондашЧерният пипер се стрива. Поставя се в купа и се смесва с морската сол, кората портокал, лимона, наситнената мащерка.
2
Свински гърди патрондаш 2Месото се натрива със сместа. Поставя се върху решетка, която е върху тава. Пече се около 1 час при температура 200-220 градуса.
3
Свински гърди патрондаш 315 минути преди месото да е готово, коричката му се изчегъртва. Свинските гърди се поливат с марината от разбърканите мед, сок от лимон и портокал. Доизпичат се и се нарязват.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
Jolly сготви Меденки
Светлозар се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта