Свинско с праскови

Дата: 22.04.2010
Източник: Бон Апети
Свинско с праскови
 
Необходими продукти:
1 свинско контрафиле
5–6 скилидки чесън
6–7 с. л. олио
1 ч. л. смлян ким
4–5 праскови
1 ч. л. сол
смлян черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Филето се почиства от ципата с тънък остър нож и по повърхността се правят разрези, които се запълват с целите белени скилидки чесън. Поставя се в широка тавичка, намазва се с олиото и се поръсва с кима, солта и черен пипер.
2
Пече се в предварително загрята до температура 220 градуса фурна, като след 20 минути се налива 1 ч. ч. гореща вода и от време на време се полива със соса от печенето.
3
След 15 минути около месото се подреждат предварително обелените и разрязани наполовина праскови и се пече още 20 минути. Месото се изважда, реже се на филии и се сервира гарнирно с прасковите.

 

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


237 ДУШИ ОНЛАЙН
Jah Nikolov коментира рецептата Баклава с орехи
Jah Nikolov коментира рецептата Шаран на фурна
Bistra Nikolova се регистрира в сайта.
Radka Chervenkova се регистрира в сайта.
Amada коментира рецептата Супа от тиква и моркови
Anny Grigorova коментира рецептата Тракийски сарми
Anny Grigorova се регистрира в сайта.
Amada коментира рецептата Сладки с тиква и стафиди
Елена Миланова коментира рецептата Домашен бекон
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта