Тиквички с яйце и сирене

Дата: 17.09.2014
Източник: Cornelia Filipova
ТИТЛА: Главен готвач
Тиквички с яйце и сирене
 
Необходими продукти:
4 тиквички
2 яйца
300 г сирене
2 с. л. чубрица
 

Начин на приготвяне:
1
Тиквичките се нарязват на половинки и се издълбават.
2
В отделен съд се разбиват яйцата със сиренето. Тиквичките се поставят в тава, след което се пълнят с предварително приготвената смес и се поръсват с чубрица.
3
Подреждат се в намазнена тава и се запичат до порозовяване. По желание се поднасят със смес от кисело мляко, счукан чесън и копър.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
Jolly сготви Меденки
Светлозар се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта