Торта с пандишпанов блат, крем „Ванилия“ и ягоди
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
24.07.2014 Лесно и вкусно - определено става любим десерт!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
29.11.2013 Изкушение на небцето наистина!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
07.01.2014 Аз добавям и белтъците разбити на сняг към крема, винаги има перфектен резултат.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...