Торта „Три шоколада“

Дата: 14.07.2016
ТИТЛА: Чирак
Торта „Три шоколада“Торта „Три шоколада“
 
Необходими продукти:
500 мл сладкарска сметана
300 мл прясно мляко
100 г бял шоколад
100 г млечен шоколад
100 г натурален шоколад
3 пакетчета желатин
1 пакетче ванилова захар
 

Начин на приготвяне:
1
Сметаната, млякото и ваниловата захар се смесват и сместа се разделя на 3 равни части.
2
Едната част от сместа се загрява на водна баня. Добавя се белият шоколад и се бърка, докато шоколадът се разтопи.
3
След това съдът се дърпа от котлона. Сипва се желатинът, който е предварително разтворен, съгласно указанията върху пакетчето, и се разбърква добре.
4
Готовата смес се изсипва в суха форма за кекс и се прибира в хладилник, за да стегне.


5
Останалите две части се приготвят по същия начин.


6
Готовата торта се украсява по желание.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


162 ДУШИ ОНЛАЙН
Диляна Борисова се регистрира в сайта.
melly коментира рецептата Индийска грис халва с ябълки
Елена Стоянова се регистрира в сайта.
Радина Великова се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта