Яхния от пресен лук с маслини
Лора и Стоян
34. |
Изпрати
лично съобщение |
21.02.2022 Страхотно изглежда, ще я направя!
|
33. |
Изпрати
лично съобщение |
21.04.2020 А ето така изглежда в готов вариант. За да се запълнят празнините между сърмите и заливката да покрие равномерно ястието се добавя плънка, която е останала.
|
32. |
Изпрати
лично съобщение |
21.04.2020 Ястието се нарича дроб сърма и поради тази причина трябва да се приготви именно като сърми увити в було.
|
31. |
Изпрати
лично съобщение |
17.04.2020 Черен дроб на дроб сърма не се слага , започва да нагарча от черният дроб
|
30. |
Изпрати
лично съобщение |
19.11.2018 Аз добавих гъби към рецептата, като леко ги задуших в масло. Както се вижда - двама човека изядоха половин тава :-)
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...