Яхния от пресен лук с маслини
Лора и Стоян
34. |
Изпрати
лично съобщение |
21.02.2022 Страхотно изглежда, ще я направя!
|
33. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 21.04.2020 А ето така изглежда в готов вариант. За да се запълнят празнините между сърмите и заливката да покрие равномерно ястието се добавя плънка, която е останала.
|
32. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 21.04.2020 Ястието се нарича дроб сърма и поради тази причина трябва да се приготви именно като сърми увити в було.
|
31. |
Изпрати
лично съобщение |
17.04.2020 Черен дроб на дроб сърма не се слага , започва да нагарча от черният дроб
|
30. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 19.11.2018 Аз добавих гъби към рецептата, като леко ги задуших в масло. Както се вижда - двама човека изядоха половин тава :-)
|
Всяка година, наближат ли пости, започваме да даваме идеи за по-интересни рецепти на всички вас,...
Канелата е една от най-често използваните подправки през цялата година, но най-вече през студените месеци....
Знаете, че обичаме да надникваме в кухните на известните личности, водени най-вече от кулинарно любопитство. Поредната...
С уникалното си присъствие в кулинарното шоу Hell's Kitchen, успешна верига ресторанти и завидно състояние...
Вероятно познавате много хора (може би и вие сте сред тях), които съхраняват лимони в...