Пъстърва с доматен сос
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
22.07.2014 Страхотно основно ястие. Всичко спазих по рецептата с изключение на джоджена. Замених го с чубрица, тъй като не обичам аромата на джоджен. Препоръчвам тази рецепта.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
02.04.2014 стана много вкусна. и вместо в тиган а направих изцяло в малка тавичка във фурната
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
31.03.2014 Използвах повечко зелен лук, придава един лек сладък вкус на омлета, сушеница - поради липса на бабек, и 10 яйца, защото бяха много дребни. Иначе, всичко друго - по рецептата. Много, много вкусно! Благодаря ви!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
22.07.2014 Страхотно основно ястие.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
31.03.2014 Много вкусно ястие! Всички в къщи си облизаха пръстите!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...