Запържени аспержи с яйца

Дата: 15.05.2016
Източник: Magdalena Petkova
ТИТЛА: Чирак
Запържени аспержи с яйца
 
Необходими продукти:
300 г аспержи
2 яйца
олио
сол и черен пипер на вкус
сирене „Пармезан“ за поръсване (по желание)
 

Начин на приготвяне:
1
Нарязваме предварително измитите и почистени аспержи на малки парчета, с дължина от около 4-5 см.
2
Слагаме ги в подходящ съд и леко ги запържваме на бавен огън.
3
Когато започнат леко да потъмняват, слагаме яйцата.
4
Овкусяваме със сол и черен пипер и готвим до готовност, като разбъркваме. Сервираме аспержите, по желание поръсени с настърган пармезан.



Съвет:
За по-силен аромат, по желание може да се добави и 1 скилидка чесън.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Jah Nikolov коментира рецептата Баклава с орехи
Jah Nikolov коментира рецептата Шаран на фурна
Bistra Nikolova се регистрира в сайта.
Radka Chervenkova се регистрира в сайта.
Amada коментира рецептата Супа от тиква и моркови
Anny Grigorova коментира рецептата Тракийски сарми
Anny Grigorova се регистрира в сайта.
Amada коментира рецептата Сладки с тиква и стафиди
Елена Миланова коментира рецептата Домашен бекон
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта