Измирска кавърма
Лора и Стоян
![]() |
1 кг зелен фасул 1 стрък пресен чесън (3-4 скилидки) 3-4 щипки смлян джинджифил 1/4 ч. л. бахар 1/4 ч. л. индийско орехче 1 щипка канела 1 ч. л. сол 3 пресни домата 150 г кромид лук 300 г агнешко месо от плешка 3-4 с. л. слънчогледово олио 30 г краве масло 1 ч. л. сол 3-4 с. л. зехтин |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...