Парижки бриош
Лора и Стоян
13. |
Изпрати
лично съобщение |
09.11.2023 Стар познат вкус, аз не бях уверена, че няма да пресека жълтъците на водната баня, затова ги разбих сурови, налях ги върху току що извадения сладкиш, изваден от формата и пак върнат в нея, и го оставих да изстива в още топлата фурна. Когато го извадих по-късно, глазурата беше отлична, стегнала и леко хрупкава.
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
14.02.2021 Класика! Аз пропуснах шоколадовата глазура, но н мисля, че това промени вкуса
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
17.07.2015 Любим десерт!
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
27.03.2015 Това е един от сладкишите без претенции, лесен за приготвяне и много любим!
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
07.02.2014 Страхотен сладкиш - преди го правих без масло, а сега със - много по-нежен е масления бисквит. Само дето орехите ги оставям на по-едри парчета - да се усещат. Заливката е вълшебна - само нея бих яла :)
|
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...