Парижки бриош
Лора и Стоян
![]() |
180 г брашно 180 г пудра захар 5 белтъка 1 бакпулвер 3 с. л. прясно мляко 180 г краве масло 100 г орехи 1 ванилия | за глазурата: 5 жълтъка 150 г пудра захар 1 с. л. лимонов сок кората от 1 лимон 50 г черен шоколад |
12. |
Изпрати
лично съобщение |
14.02.2021 Класика! Аз пропуснах шоколадовата глазура, но н мисля, че това промени вкуса
| ![]() |
11. |
Изпрати
лично съобщение |
17.07.2015 Любим десерт!
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
27.03.2015 Това е един от сладкишите без претенции, лесен за приготвяне и много любим!
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
07.02.2014 Страхотен сладкиш - преди го правих без масло, а сега със - много по-нежен е масления бисквит. Само дето орехите ги оставям на по-едри парчета - да се усещат. Заливката е вълшебна - само нея бих яла :)
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
13.01.2014 Един наистина любим сладкиш.
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...