Парижки бриош
Лора и Стоян
12. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 14.02.2021 Класика! Аз пропуснах шоколадовата глазура, но н мисля, че това промени вкуса
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
17.07.2015 Любим десерт!
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
27.03.2015 Това е един от сладкишите без претенции, лесен за приготвяне и много любим!
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
07.02.2014 Страхотен сладкиш - преди го правих без масло, а сега със - много по-нежен е масления бисквит. Само дето орехите ги оставям на по-едри парчета - да се усещат. Заливката е вълшебна - само нея бих яла :)
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
13.01.2014 Един наистина любим сладкиш.
|
За трета поредна година тетевенското село Черни Вит събира майстори на домашните сирена. Организатор на...
От известно време следим с любопитство кулинарните изяви на актьора Стенли Тучи. Наскоро той издаде...
Гастроентеролозите ги обожават, заради високото съдържание на фибри Всички знаем, че плодовете съдържат въглехидрати и естествена...
Вероятно познавате много хора (може би и вие сте сред тях), които съхраняват лимони в...
От богатите и известните обикновено очакваме да хапват малки порции изискана храна. Понякога обаче и звездите...