Пататник по кръчмарски
Лора и Стоян
1 бр. пилешки гърди 250 г гъби 200 г кашкавал 1 с. л. олио черен пипер и сол на вкус | за палачинките: 500 мл прясно мляко 3 яйца 1 ч. ч. брашно сол и олио на вкус | за соса: 300 мл прясно мляко 1 глава лук 2-3 стръка целина 1 кубче пилешки бульон 2 с. л. брашно 1 с. л. олио 1 ч. л. естрагон 1 щипка индийско орехче |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...