Гофрети
Нашите кулинари







| 5. |
Изпрати
лично съобщение |
19.02.2020 Здраейте, Вешерка! Очакваме снимка на готовия десерт :) Смесването на белтъците с горещ сироп е вид термична обработка, но винаги ползвайте правилно съхранявани, добре измити яйца от проверени източници. Поздрави!
|
| 4. |
Изпрати
лично съобщение |
15.02.2020 Загрятия сироп достатъчен ли е да пастьоризира белтъците срещу салмонела? При проба ще ползвам порторкаловия шприц (от Била) и сашетата с настърганите корички на Йоткер (нямам им вяра на био-цитрусите)
|
| 3. |
Изпрати
лично съобщение |
25.03.2017 Ликьорът може да се замени с друг ароматен алкохол по избор.
|
| 2. |
Изпрати
лично съобщение |
16.03.2017 С какво може да се замени ликьора?
|
| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 16.01.2017 Много вкусен и ароматен стана.
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...