Гофрети
Нашите кулинари
        
        








| 5. | Изпрати лично съобщение | 19.02.2020 Здраейте, Вешерка! Очакваме снимка на готовия десерт :)  Смесването на белтъците с горещ сироп е вид термична обработка, но винаги ползвайте правилно съхранявани, добре измити яйца от проверени източници. Поздрави! | 
| 4. | Изпрати лично съобщение | 15.02.2020 Загрятия сироп достатъчен ли е да пастьоризира белтъците срещу салмонела? При проба ще ползвам порторкаловия шприц (от Била) и сашетата с настърганите корички на Йоткер (нямам им вяра на био-цитрусите) | 
| 3. | Изпрати лично съобщение | 25.03.2017 Ликьорът може да се замени с друг ароматен алкохол по избор. | 
| 2. | Изпрати лично съобщение | 16.03.2017 С какво може да се замени ликьора? | 
| 1. | Изпрати лично съобщение |  16.01.2017 Много вкусен и ароматен стана. | 

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...