Гофрети
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
19.02.2020 Здраейте, Вешерка! Очакваме снимка на готовия десерт :) Смесването на белтъците с горещ сироп е вид термична обработка, но винаги ползвайте правилно съхранявани, добре измити яйца от проверени източници. Поздрави!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
15.02.2020 Загрятия сироп достатъчен ли е да пастьоризира белтъците срещу салмонела? При проба ще ползвам порторкаловия шприц (от Била) и сашетата с настърганите корички на Йоткер (нямам им вяра на био-цитрусите)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
25.03.2017 Ликьорът може да се замени с друг ароматен алкохол по избор.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
16.03.2017 С какво може да се замени ликьора?
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 16.01.2017 Много вкусен и ароматен стана.
|
Включи се в нашата игра, в която имаш шанс да спечелиш една от тези страхотни награди...
Великден наближава, а заедно с празника се появява и онзи изконен въпрос, който „забавлява“ всяка...
Световното първенство в Катар може и вече да е в историята, но футболните страсти и...
Започнахте ли с планирането на празничната трапеза? Вече можем да сме ви от помощ, не само с...
Знаем, че двама от представителите на голямото и задружно семейство Бекъм, проявяват нескрит интерес към...