Гофрети
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
19.02.2020 Здраейте, Вешерка! Очакваме снимка на готовия десерт :) Смесването на белтъците с горещ сироп е вид термична обработка, но винаги ползвайте правилно съхранявани, добре измити яйца от проверени източници. Поздрави!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
15.02.2020 Загрятия сироп достатъчен ли е да пастьоризира белтъците срещу салмонела? При проба ще ползвам порторкаловия шприц (от Била) и сашетата с настърганите корички на Йоткер (нямам им вяра на био-цитрусите)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
25.03.2017 Ликьорът може да се замени с друг ароматен алкохол по избор.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
16.03.2017 С какво може да се замени ликьора?
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 16.01.2017 Много вкусен и ароматен стана.
|
Чаша чешмяна вода с кафето в заведение е въпрос на гостоприемство в Европа. У нас...
Много е приятно да се правят летните селекции с вина. Не защото не обичаме зимните...
Да видим Кейт Мидълтън в кухнята, улисана в приготвянето на сладки печива, е събитие, което...
Пълнените гъби са перфектно предястие за гости. Хем са лесни за приготвяне, хем можем да развихрим фантазията...
Толкова сме свикнали морковите да са оранжеви на цвят, че почти не бихме могли да...