Гофрети
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
19.02.2020 Здраейте, Вешерка! Очакваме снимка на готовия десерт :) Смесването на белтъците с горещ сироп е вид термична обработка, но винаги ползвайте правилно съхранявани, добре измити яйца от проверени източници. Поздрави!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
15.02.2020 Загрятия сироп достатъчен ли е да пастьоризира белтъците срещу салмонела? При проба ще ползвам порторкаловия шприц (от Била) и сашетата с настърганите корички на Йоткер (нямам им вяра на био-цитрусите)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
25.03.2017 Ликьорът може да се замени с друг ароматен алкохол по избор.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
16.03.2017 С какво може да се замени ликьора?
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
16.01.2017 Много вкусен и ароматен стана.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...