Тиквени кексчета
Лора и Стоян
![]() |
3 пакета обикновени бисквити 1 ванилия 2 с. л. брашно 2 яйца 200 г захар 750 мл прясно мляко шоколад за декорация 50–100 г орехови ядки 100–200 мл прясно мляко шоколад за декорация |
4. |
Изпрати
лично съобщение |
14.03.2016 Откакто прочетох рецептата я приготвям по този начин и никога не съм имала провал. Вместо течен шокола настъргвам отгоре докато е топла и ефектът е почти същия.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
22.03.2015 Домашна вкусотиика
| ![]() |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
15.09.2013 Класическа, лека и винаги вкусна рецепта! Към нея добавям понякога и течен шоколад Нутела между редовете, друг път резенчета банан, а зимата слагам цели диви ягодки от сладко.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Също и тази торта ми е една от групата:Любими торти!
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...