Баница - хармоника
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
12.08.2015 Направих тези кайкчета , но ги обляках с фондан от бонбони Маршмелоу , защото е по вкусен.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
29.03.2014 Благодаря ви много :) за пудрата захар - колкото по-фина толкова по-добре. Имам приятелка, която сама си я приготвя от кристална обикновена захар с мелничка за кафе и както тя се изразява \"Отварям нарко лабораторията\" като започне с процедурата и облака от захар :) :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
13.02.2014 Много са красиви,има ли значение каква марка е пудрата захар или може със всякъква ?
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
13.01.2014 Прекрасни са !!!
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...