Благи чушки по вълчедръмски

Гост: Анна Пападопулу, актриса
Източник: Бон Апети
Дата: 24.07.2009
Благи чушки по вълчедръмски
 
Необходими продукти:
6 червени чушки
3-4 глави лук
1 връзка копър
1 1/2 ч. ч. ориз (250-300 г)
1 к. ч. олио
4 ч. л. захар
300 г зеле
2 домата
2 с. л. олио


Начин на приготвяне:
1
Благи чушки по вълчедръмски
Зелето се нарязва и се задушава с малко вода и олио. Прибавят се обелените и нарязани домати и се посолява на вкус.
2
Благи чушки по вълчедръмски 2
Лукът се нарязва наситно и се задушава в тенджера с малко вода. Добавят се олиото, измитият ориз, захарта и се посолява на вкус. Налива се вода и се задушава. Поръсва се с наситненият копър.
3
Благи чушки по вълчедръмски 3
Чушките се почистват от семето и се пълнят с приготвената плънка.
4
Благи чушки по вълчедръмски 4
Зелето се сипва в подходяща тава за печене, подреждат се пълнените чушки и около тях се разпределя останалата плънка. В тавата се налива малко вода и ястието се запича във фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



Krasimira Ivanova се регистрира в сайта.
Rajna Peeva се регистрира в сайта.
Evtedi коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
Neli Dimitrova се регистрира в сайта.
Maya Bistrina се регистрира в сайта.
Ognjan Tsankov се регистрира в сайта.
Иво Бораджиев се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: