Блини

Дата: 15.12.2001
Източник: Бон Апети
Блини
 
Необходими продукти:
2 ч. ч. брашно
1/2 ч. ч. прясно мляко
1/2 ч. ч. газирана вода
1 яйце
1 ч. л. суха мая
щипка захар
щипка сол
 

Начин на приготвяне:
1
БлиниПродуктите за тестото се смесват и се бъркат до получаването на гъсто палачинково тесто. Втасва 20-25 минути. В нагорещен тиган се изсипва 1 ч. л. олио и се слага по 1 черпак от сместа.
2
Блини 2Пържи се и от двете страни, изважда се и се намазва с масло. Пълнежът е по избор - червен хайвер и сметана, сьомга или сладко.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


184 ДУШИ ОНЛАЙН
Г-ца Заекова се регистрира в сайта.
Милена коментира рецептата Пастет от риба тон с орехи
Vicky Dimitrova се регистрира в сайта.
Злати Трифонова се регистрира в сайта.
Огнян Борисов се регистрира в сайта.
Gabriela Todorova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта