Пенерлия
Лора и Стоян
![]() |
3 яйца 1 пакетче крема сирене 50 г праз масло за намасляване 1-2. щипки сол 1-2 щипки захар 1 ч. ч. вода 1 ч. ч. брашно 30-40 г кашкавал 50-60 г масло червен пипер на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...